Til hotte hunde

Der er ikke meget Louis Vuitton eller Gucci over hundeudstyret her i huset. Dekadencen består af hundens samlede pris jvf. de mange dyrlægeregninger, men derfor skal andre jo ikke nødvendigvis holde sig tilbage og i Paris er der hundeudstyr for alle pengene. Mange penge!

For almindeligt dødelige er der hundesupermarkedet Moustaches, der ligger i Maraiskvarteret og byder på alt til hunden indenfor rimelige priser.

Til hunden, der har alt vil man kunne finde masser af gaveinspiration hos Marie Poirier, der er kombinere hundesalon og udstyrsbutik. Og der er udstyr for alle pengene i form af små dynejakker, cashmeretrøjer, nittehalsbånd og hvad (hunde)hjertet ellers begærer.

Gucci har naturligvis også lavet en kollektion af madskåle, transporttasker mv, og for de virkeligt velhavende er Puppy de Paris en mulighed, hvis man er til guld og hundekurve i Ludvig den 14-stil.

Så skulle december byde på en tur til Paris, er der alle muligheder for at købe julegaver til hunden også.

Tobenede kan iøvrigt finde masser af Paris-inspiration på Louise Sandagers skønne blog Mit Paris, hvor tips i dette indlæg også er hentet fra.

This entry was posted in Diva-dog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.