Dog on wheels

Det er mig aldeles magtpåliggende, at Divaen kommer en tur i skoven hver dag. Hun  elsker det og jeg tror det giver hende meget livskvalitet. Og jeg kan blive helt stresset af dårlig samvittighed, hvis det en dag ikke kan lade sig gøre med en skovtur. Jeg VIL simpelthen have at hun har et godt hundeliv.

Desværre kan hun ikke længere gå så langt pga. sin KOL, så når vi når til skoven er hun allerede træt og har ikke overskud til at more sig.  I vinter kørte jeg hende derned i
bilen, gik en tur og kørte hjem igen. Hvilket føles pænt latterligt, når der er 800 meter!!

Derfor er der nu lavet en investering. I denne fine hundetrailer:

Divaen ombord i den nye trailer

Ja, det kræver noget tilvænning for den gamle dame at skulle rasle af sted i en trailer og  nej, vi er stadig ikke nået dertil, hvor hun synes det er brandmorsomt. Men det er dælme smart.

Divaen smides ombord og så bliver der cyklet til skoven og gået gode hundeture, der bliver cyklet aftentur og hun kan komme med ind til byen og på besøg. Det var hun også før, men det er 100 gange nemmere at tage cyklen i stedet for at køre i bil.

Crazy Dog Lady. Who? Me?!

This entry was posted in Et hundeliv, Vatnisse-ejer and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.